Izvor: Blic, 28.Okt.2020, 09:17

SLUČAJ FINSKE PREMIJERKE Kako je slika Sane Marin na kojoj je pozirala samo u blejzeru, podelila javnost i nametnula pitanje da li o nečijoj kompetentnosti govori izgled ili rezultati rada

Sedamdesetih godina prošlog veka pojavila se fotografija tadašnjeg predsednika Finske Urha Kekonena u hipsterskom stilu, odevenog u crnu jaknu koja sjaji i sa stavom engleskog dendija. Ovaj čin, po svemu vickast i progresivan za to vreme, nije izazvao zloslutne komentare. Ako je i bilo kakvih prebacivanja zadržala su se ispod radara. Pomenuti funkcioner izbegao je toplog zeca i kada je svetlost dana ugledala njegova golišava slika u sauni. Što se ne može reći za aktuelnu finsku premijerku Sanu Marin. Naime, njena fotografija u crnom blejzeru, koja se ovih dana pojavila na koricama modnog časopisa, razbesnela je deo javnosti ove nordijske države.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.