Izvor: Blic, 31.Jan.2020, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SINA SAM ZATEKAO IZMUČENOG, UPLAŠENOG..." Svedočenje oca studenta Novaka Stevanića koji se ubio nakon što ga je oteo "zemunski klan"

Na suđenju dvojici policajaca i dvojici pripadnika "zemunskog klana" okrivljenih da su 1997. godine počinili razbojništvo, tokom kojeg je bio kidnapovan student Novak Stevanić (22), koji se nakon toga ubio, danas je svedočio otac stradalog mladića Zoran Stevanić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Svedočenje oca Novaka Stevanića, prve žrtve otmice "zemunaca"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2020

Na suđenju dvojici policajaca i dvojici pripadnika "zemunskog klana" okrivljenih da su 1997. godine počinili razbojništvo, tokom kojeg je bio kidnapovan student Novak Stevanić (22), koji se nakon toga ubio, danas je svedočio otac stradalog mladića Zoran Stevanić...Ovaj slučaj je poznat i kao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.