Izvor: Blic, 11.Apr.2021, 12:54

ŠESTORO ODUSTALO ZBOG TEŽINE OBUKE Beograd dobija još 92 komunalnih milicionera

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić obišao je danas Nastavni centar "Кula", u kojem se održava obuka za 92 kandidata za beogradske komunalne milicionere. Obilasku ovog centra prisustvovali su i vršilac dužnosti sekretara za poslove komunalne milicije Ivan Divac, kao i v. d. podsekretara sekretarijata Đorđe Vukajlović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POSLEDNJA SEDMICA OBUKE - STIŽE POJAČANJE: Uskoro 92 nova komunalna milicajca na beogradskim ulicama

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2021

U toku je poslednja sedmica obuke budućih novih komunalnih milicijaca, koji će po završenoj obuci biti uposleni na beogradskim ulicama...Bezmalo 100 polaznika je prethodnih nedelja u Centru za obuku u Kuli prošlo kroz treninge, a njih su danas obišli zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

KAZNE OD 5.000 DO 300.000 DINARA Ko u kafiću ili tržnom centru ne nosi masku to može skupo da ga košta

Izvor: Blic, 12.Apr.2021, 12:22

Prema Zakonu o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti svaki ugostiteljski objekat i radnja moraju da imaju kovid redara i ukoliko to ne obezbede kazna je 30.000 dinara, rekao je danas vršilac dužnosti sekretara za poslove komunalne milicije Ivan Divac.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.