Izvor: Blic, 04.Mar.2021, 12:30

SAZNAJEMO Vlada danas razrešava BAHATU MIRU i imenuje bivšeg ministra za direktora "Pošte"

Razrešenje sa funkcije Mire Petrović, direktorke "Pošte Srbija" danas je na dnevnom redu sednice Vlade, saznaje "Blic". Kako se navodi u vladinom dokumentu u koji smo imali uvid, na njeno mesto bi trebalo da bude imenovan Zoran Đorđević, bivši ministar za rad i socijalnu politiku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zoran Đorđević novi direktor Pošte

Izvor: B92, 04.Mar.2021

Bivši ministar za rad Zoran Đorđević imenovan je danas za novog direktora Pošte...Vlada Srbije danas je razrešila direktorku Pošte Srbije Miru Petrović, a novi direktor je bivši ministar za rad Zoran Djordjević, potvrdjeno je Tanjugu u vladi...Zoran Đorđević je bivši ministar rada, zapošljavanja,...

Nastavak na B92...

Bivši ministar Zoran Đorđević novi direktor Pošte Srbije

Izvor: Danas, 04.Mar.2021

Vlada Srbije danas je razrešila sa funkcije Miru Petrović, vršioca dužnosti direktora Pošte Srbije i na njeno mesto imenovala Zorana Đorđevića, bivšeg ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, rečeno je agenciji Beta u Vladi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.