SAD planiraju tužbu protiv Madurove supruge

Izvor: B92, 27.Maj.2020, 19:06

SAD planiraju tužbu protiv Madurove supruge

Sjedinjene Američke Države planiraju da podignu tužbu protiv supruge venecuelanskog predsednika Nikolasa Madura Silije Flores narednih meseci.

Oni planiraju da je tuže za zločine koji mogu da uključuju trgovinu narkoticima i korupciju, saopštile su četiri osobe bliske istrazi.

Ukoliko SAD to učine, očekuje se da će optužnice biti podignute delimično iz sprečene transakcije kokaina na Floridi, zbog čega su već uhapšena dvojica njenih nećaka, prenosi Rojters.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ni Silija Flores ni njen kabinet nisu komentarisali optužnicu, a ministar informacija Venecuele Horhe Rodrigez ocenio je da je ta moguća optužnica "mučna, uvredljiva i klevetnička" i odbio da dalje o njoj govori.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SAD pripremaju optužnicu protiv Madurove supruge?

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Maj.2020

KARAKAS - Sjedinjene Američke Države planiraju da podignu tužbu protiv supruge venecuelanskog predsjednika Nikolasa Madura Silije Flores narednih mjeseci, za zločine koji mogu da uključuju trgovinu narkoticima i korupciju, saopštile su četiri osobe bliske istrazi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.