Izvor: Blic, 17.Jul.2019, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roditelji Tanje Savić NE NAPUŠTAJU KUĆU nakon navoda da joj je muž na lečenju od droge, komšije poručuju: "Sa njim stalno neki problemi"

Staniša i Živana Savić, roditelji Tanje Savić, teško podnose to što se njihov zet Dušan Jovančević navodno nalazi u specijalizovanoj klinici za odvikavanje od narkotika, a još teže im pada jer se sve pročulo u javnosti, zbog čega poslednjih nedelju dana ne izlaze iz kuće.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Prijatelji Tanje Savić otkrili: Sa suprugom prolazi kroz pravi PAKAO!

Izvor: Scandal.rs, 18.Jul.2019, 10:41

Kako su otkrili bliski prijatelji pevačice, Tanja Savić zbog supruga Dušana Jovančevića prolazi kroz težak period u životu. Naime, pevačicin suprug se, prema pisanju medija, nalazi na klinici specijalizovanoj za bolesti zavisnosti od narkotika, a Tanja ga navodno redovno posećuje. Njeni bliski...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.