Izvor: Blic, 28.Okt.2021, 11:11

Rezervišite mesto, kupite kokice i uživajte u dva nova filma u jedinstvenom bioskopu u regionu IMAX Cineplexx u Galerija Belgrade

Rezervišite vaše mesto, kupite omiljene kokice ili naćos, vaše omiljeno piće i opustite se u najboljem doživljaju koji bioskop može da pruži, odnosno prepustite se jedinstvenom bioskopu u regionu IMAX Cineplexx u Galerija Belgrade, jer nam stižu 2 nova filma u novembru i to Film Večni (Eternals), koji će se naći na repertoaru već od 11.novembra, a više o filmu možete pronaći na linku https://www.cineplexx.rs/movie/vecni/ , kao i Ghostbusters – Afterlife, koji će otpočeti svoj bioskopski život od 18.novembra.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.