Izvor: Blic, 11.Sep.2019, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radojičić: Ove godine obnovili smo šume sa 18.000 sadnica

Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić obišao je danas Bajfordovu šumu na Banjici i tom prilikom podsetio da je Grad Beograd, posredstvom Sekretarijata za zaštitu životne sredine, ove godine uložio 144 miliona dinara u prirodna dobra, u koje spada i ova šuma. On je naglasio da se kada se govori o „zelenom gradu” ne misli samo na posađeno drveće u urbanom delu već i na prirodna dobra, kojima naš glavni grad obiluje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik opštine Zemun i gradonačelnik Beograda otvorili vrtić "Lazar" u Altini

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2019, 13:07

Predsednik Gradske opštine Zemun Dejan Matić, gradonačelnik Beograda profesor dr Zoran Radojičić, sekretar Sekretarijata za investicije Luka Petrović, sekretar Sekretarijata za obrazovanje i dečiju zaštitu Slavko Gak, direktorka PU ''Dr Sima Milošević'' Jasmina Bouali Stanojković sa saradnicima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.