Izvor: Blic, 05.Avg.2022, 15:55

Putin dočekao Erdogana u Sočiju, u ruskoj delegaciji i Kadirov: "Evropa da zahvali Turskoj na tranzitu gasa iz Rusije"

Gasovod "Turski tok" radi bez prekida i evropski partneri moraju da budu zahvalni Turskoj na tome, poručio je danas ruski predsednik Vladimir Putin na sastanku sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom u Sočiju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUTIN SE SASTAO SA ERDOGANOM PA OBJASNIO: Zašto Evropa treba da bude zahvalna Turskoj? VIDEO

Izvor: Kurir, 05.Avg.2022

Gasovod Turski tok je jedan od najvažnijih pravaca za isporuku ruskog gasa Evropi, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin na sastanku sa turskim kolegom Redžepom Tajipom Erdoganom.

Nastavak na Kurir...

Putin: Evropa da zahvali Turskoj na tranzitu gasa iz Rusije

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Avg.2022

SOČI - Gasovod "Turski tok" radi bez prekida i evropski partneri moraju da budu zahvalni Turskoj na tome, poručio je danas ruski predsjednik Vladimir Putin na sastanku sa turskim predsjednikom Redžepom Tajipom Erdoanom u Sočiju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.