Izvor: Blic, 10.Feb.2021, 21:02

Preživeo sam grehe njene majke i ranjene orlove, a sada sam probao da gledam "Tajne vinove loze"

Za majku sam znao da će popiti kakve god "Tajne vinove loze" da joj se serviraju. Ona bi Vojina i Slobodu gledala i da glume kulise na dečjoj priredbi u Mošorinu. Kada je i otac koji generalno ne gleda serije počeo da spekuliše o vinogradarskim mukama, predao sam se i odučio da vidim kakva je to pompa.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Preživeo sam grehe njene majke i ranjene orlove, a sada sam probao da gledam „Tajne vinove loze“

Izvor: 011vodič.com, 11.Feb.2021, 18:02

Za majku sam znao da će popiti kakve god „Tajne vinove loze“ da joj se serviraju. Ona bi Vojina i Slobodu gledala i da glume kulise na dečjoj priredbi u Mošorinu. Kada je i otac koji generalno ne gleda serije počeo da spekuliše o vinogradarskim mukama, predao sam se i odučio da vidim kakva...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.