Izvor: Blic, 27.Sep.2022, 19:46

Pre devet godina uveden je "Marijin zakon", namenjen PRAĆENJU PEDOFILA čije se odredbe mogu PRIMENITI I NA SILOVATELJE, "BLIC" OTKRIVA koje

Zabrana ublažavanja kazne, uslovnog otpusta, posebne mere kontrole, obavezno posećivanje savetovališta, registar prestupnika...pre tačno devet godina u Srbiji je počeo da se primenjuje Zakon o posebnim merama za sprečavanje vršenja krivičnih dela protiv polne slobode prema maloletnim licima, poznatiji kao Marijin zakon. Odredbe ovog zakona, ocenjuju stručnjaci, mogu se primeniti i u zakonu kojim bi se kontrolisali serijski silovatelji punoletnih žena, kako bi se zaštitile žene.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.