Izvor: Blic, 23.Nov.2020, 08:02

Praznični popusti! Za samo 799 dinara nabavite set od šest kvalitetnih noževa!

Postoje razni načini na koje možemo da iskoristimo višak slobodnog vremena tokom zime, a nije na odmet da usavršimo veštinu kuvanja koja se ove godine pokazala korisnom dok provodimo više vremena u kući. Za početak, važno je da obratimo pažnju na odabir kuhinjske opreme koja je bitna koliko i sama priprema, a svaki posao je teži bez dobrih noževa. Kako bismo uštedeli vreme tokom spemanja obroka, ali i izbegli muke sa tupim noževima, pravi je trenutak da nabavimo kvalitetan set koji će doprineti još boljem ukusu hrane.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uštedite na rasveti i postavite reflektore na rasprodaji!

Izvor: Blic, 24.Nov.2020, 08:01

Početak zime, duže noći i više vremena koje provodimo u kući samo su neki od faktora zbog kojih sada koristimo više električne energije nego inače. Iako se tokom hladnijeg perioda godine trudimo da smanjimo potrošnju struje, bez nekih stvari ne možemo, a najteže je uštedeti na rasveti koja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.