Izvor: Blic, 18.Jan.2021, 11:42

Posle SKANDALOZNOG FOTOŠOPA, Dejana Živković opet objavila fotografiju zbog koje je prozivaju: "Hoćemo još da se igramo?"

Manekenka Dejana Živković nedavno se našla na meti prozivki zbog skandaloznog fotošopa koji je odradila na svojoj fotografiji, a sada je otkrila da joj je zbog tog poteza "skočila" popularnost.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dejana Živković opet objavila fotku zbog koje je ismevaju, pa poručila: "HOĆEMO JOŠ DA SE IGRAMO?"

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021

Porasla joj popularnost...Dejana Živković već neko vreme je na meti kritika zbog preteranog korišćenja fotošopa na svojim fotografijama, a na nekima je mnogi ne prepoznaju...Ona je svojom najnovijom objavom na Instagramu ostavila mnoge bez teksta, jer je toliko preterala sa Fotošopom da na slici...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.