Izvor: Blic, 17.Avg.2019, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijani vozači koji usmrte nekog u saobraćaju, plaćaće odštetu i do DVA I PO MILIONA EVRA, i to nije jedina novina

Pored zatvorskih i drugih kazni, kao što su oduzimanje dozvole, novčani penal ili kazneni bodovi, vozači koji pod uticajem alkohola izazovu saobraćajnu nesreću, mogu da plate odštetu i do 2,5 miliona evra. Ovo predviđa novi zakon o obaveznom osiguranju u saobraćaju, koji će se na jesen razmatrati u Skupštini Srbije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pijani vozači koji izazovu nesreću plaćaće i do dva i po miliona evra

Izvor: Radio 021, 17.Avg.2019

Pored zatvorskih i drugih kazni, kao što su oduzimanje dozvole, novčana kazna ili kazneni bodovi, vozači koji pod uticajem alkohola izazovu saobraćajnu nesreću ubuduće bi mogli da plaćaju odštetu i do dva i po miliona evra...Ovo predviđa predlog novog Zakona o obaveznom osiguranju u saobraćaju,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.