Izvor: Blic, 27.Jan.2023, 10:56

Petak na "Blic televiziji": Ne propustite novu epizodu sage o junacima novog doba, čija svakodnevica će vas nasmejati do suza

Ovog petka na "Blic televiziju" stižu nove epizode domaćih i stranih hit serija koje su već osvojile publiku, a tu su i filmovi koji će upotpuniti uživanje uz male ekrane. Na MTS kanalu 115 večeras gledajte još jedan od filmova iz retrospektive slavnog reditelja Lars fon Trira.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Program za subotu na "Blic televiziji" obećava uživanje uz domaće hit naslove!

Izvor: Blic, 28.Jan.2023, 10:37

Ove subote na "Blic televiziji" čekaju vas najbrže i najtačnije vesti, zabavne autorske emisije i neki već legendarni domaći filmovi, ali i oni novijeg datuma. Na MTS kanalu 115 danas gledajte reprize ovonedeljnih hit naslova i još jedan od filmova iz retrospektive reditelja Lars fon Trira.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.