Izvor: Blic, 27.Jan.2023, 13:30

"PRVO SE ČULA VIKA I DREKA, A ZATIM JEZIVI KRICI" Komšije u šoku nakon što je Marijana ubola muža u vrat pred decom: "Miloš je dobar čovek, nadam se da će preživeti"

"Buka, krici, lomljenje. Jezivi zvukovi su jutros dolazili iz tog stana. Žena je psihijatrijski slučaj, ko zna šta je bilo u njenoj glavi. A na sve to deca su bila u stanu", pričaju za "Blic" šokirane komšije u čijoj zgradi se jutros desilo porodično nasilje kada je žena ubola u vrat muža na Voždovcu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"PRVO SE ČULA VIKA I DREKA, A ZATIM JEZIVI KRICI" Ubola muža u vrat pred decom, muškarac sa Voždovca BORI SE za život

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2023

Jezivi zvukovi su jutros dolazili iz tog stana..- Buka, krici, lomljenje. . Žena je psihijatrijski slučaj, ko zna šta je bilo u njenoj glavi. A na sve to deca su bila u stanu - pričaju šokirane komšije u čijoj zgradi se jutros desilo porodično nasilje kada je žena ubola u vrat muža na Voždovcu...Kako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.