Izvor: Blic, 20.Jun.2021, 16:39

"PROBLEM NASTAJE KADA SHVATIM DA MI TO VIŠE NE TREBA" Tara poslala brutalnu poruku i svi misle da je aludirala na odnos sa Ša

Reper Nenad Aleksić Ša u rijalitiju "Zadruga" odgovarao je na pitanje da li se kaje što je prevario sada već bivšu suprugu Ivanu sa Tarom Simov.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ŠA OTKRIO ZA KOLIKO DANA IZLAZI IZ "ZADRUGE" Taru uporedio sa najvećom suparnicom, pa pomenuo i bivšu ženu: "Sad me pljuju"

Izvor: Blic, 21.Jun.2021, 11:05

Nenad Aleksić Ša komentarisao je izlazak svoje bivše devojke Jelene Batos iz rijalitija "Zadruga", a osvrnuo se i na sadašnju devojku Taru Simov, bivšu suprugu Ivanu Aleksić, Anđelu Vešticu, ali i na to koliko dana će još provesti u rijalitiju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.