Izvor: Blic, 02.Avg.2021, 08:50

PRIPREMITE VOZILO PRE TEHNIČKOG Evo zbog čega se NE PROLAZI tehnički pregled, a nisu ogrebotine i manja oštećenja

Osim gužve u saobraćaju, vozačima muke zadaje i tehnički pregled. Novi pravilnik uneo je nedoumice, građani se žale na kontrolore jer ih vraćaju zbog raznih sitnica. Zamenik načelnika Uprave saobraćajne policije Boban Milinković kaže za RTS da građani nisu shvatili da neispravnost svetlosnih i svetlosno-sigurnosnih uređaja jeste osnov da se vozilo oceni kao tehnički neispravno.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VIDEO: Ispravan auto je osnova za bezbedan saobraćaj, ogrebotina nije razlog da vozilo ne prođe tehnički

Izvor: AutoBlog, 02.Avg.2021

Brojni građani su proteklih nekoliko nedelja imali neprijatnosti prilikom odlaska na tehnički pregled vozila. Nakon uvođenja novih pravila veliki broj vozila je bio vraćen sa tehničkog pregleda iz opravdanih razloga, ali je bilo i slučajeva u kojima su vozači bili odbijeni zbog sitnica poput ogrebotine...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.