Izvor: Blic, 30.Okt.2021, 09:29

PREVARILI DRŽAVU ZA SKORO 7 MILIONA Slagali o svom poljoprivrednom gazdinstvu pa tražili ogroman kredit od Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Upravom za agrarna plaćanja i Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsili su dve osobe, dok su protiv jedne za kojom se traga podneli krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivična dela prevara i neosnovano dobijanje i korišćenje kredita i drugih pogodnosti oštetivši budžet Republike Srbije za oko 6.810.000 dinara.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Hapšenje i prijava zbog prevare, oštetili budžet za skoro sedam miliona

Izvor: N1 televizija, 30.Okt.2021

Pripadnici policije uhapsili su dve osobe, dok su protiv jedne za kojom se traga podneli krivičnu prijavu, zbog sumnje da su izvršile krivična dela prevara i neosnovano dobijanje i korišćenje kredita i drugih pogodnosti oštetivši budžet Srbije za oko 6.810.000 dinara, saopštio je MUP.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.