Izvor: Blic, 15.Apr.2021, 11:36

POJMA NEMAM ŠTA TU PIŠE I DA LI POSTOJI Vučić uzdržano o slovenačkom "non-pejperu", dok Dodik ima sasvim drugačiji stav o predlogu koji je šokirao Balkan

"Ja nisam video nikakvu inicijativu i nisam spreman da nešto osuđujem ili hvalim nešto što nisam video. Pojma nemamo šta stoji u tome, ni da li postoji", rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuvši se na slovenački "non pejper" koji je podigao ceo Balkan na noge. On je komentarisao i način na koji je u Srbiji propraćena priča o ovom dokumetu:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vučić: Ne znam za ideju o mirnom razlazu BiH, ne osuđujem i ne hvalim

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Apr.2021

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije vidio, niti zna za ikakvu inicijativu o mirnom razlazu BiH ističući da je iznenađen licemjerjem "beogradske čaršije" koja je nešto napala, a da nema pojma o čemu se radi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.