Izvor: Blic, 28.Mar.2020, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POJEDINCI I DALJE NEPOŠTUJU ODLUKE U Srpskoj izrečeno 108 kazni zbog zabrane kretanja

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa sankcionisano je 108 građana zbog nepoštovanja Zaključka Republičkog štaba za vanredne situacije o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Srpske kojom je zabranjeno kretanje osoba sa navršenih 65 godina života i više, kao i zabrane kretanje svim licima na javnim površinama u vremenu od 20 do 5 časova, saopšteno je iz MUP RS.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIJAVLJEN ZBOG IZAZIVANJA PANIKE Vređao policiju nakon što je uhvaćen da je prekršio policijski čas

Izvor: Blic, 28.Mar.2020

Policijska uprava Prijedor danas je uručila prekršajni nalog S. K. (24) iz ovog grada zbog kako se navodi kršenja Odluke Vlade RS o zabrani izazivanja panike i nereda za vreme vanredne situacije na teritoriji Republike Srpske.

Nastavak na Blic...

MUP RS: Sankcionisano 75 građana, četvoro prekršilo izolaciju

Izvor: Večernje novosti, 29.Mar.2020, 12:36

MUP Republike Srpske u protekla 24 sata sanksionisao je troje građana zbog kršenja mera izolacije, dok će protiv jedne osobe biti pokrenut krivični postupak MUP Republike Srpske u protekla 24 sata sanksionisao je troje građana zbog kršenja mera izolacije, dok će protiv jedne...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.