Izvor: Blic, 19.Okt.2021, 14:37

PODNETA NOVA KRIVIČNA PROTIV BELIVUKA I MILJKOVIĆA Širi se istraga zbog otmice i ubistava Nikole Mitića, u toku je AKCIJA HAPŠENJA OSTALIH ČLANOVA KLANA

Tužilaštvo za organizovani kriminal dobilo je danas krivičnu prijavu o proširenju istrage protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i pripadnika njihove kriminalne grupe zbog otmice i ubistava Nikole Mitića (33), potvrđeno je "Blicu" u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Belivukova grupa, tereti se za još jedno ubistvo; Rešoviću i Mihajloviću određen pritvor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Okt.2021

Novom krivičnom prijavom protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i još devet pripadnika njihove organizovane kriminalne grupe, oni se terete za još jedno ubistvo i to Nikole Mitića (33) koji je nestao 10. avgusta prošle godine, rečeno je Tanjugu u tužilaštvu za organizovani kriminal.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.