Izvor: Blic, 20.Sep.2019, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POČEO GLOBALNI PROTEST Učenici iz celog sveta danas na ulicama zbog KLIMATSKIH PROMENA (FOTO)

Stotine hiljada demonstranata okupilo se na protestima širom Australije, na dan globalnih demonstracija u kojima se zahteva akcija za zaštitu planete od klimatskih promena, a uoči zasedanja Generalne skupštine UN u Njujorku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Globalni protesti za očuvanje klime počeli u Pacifiku i Australiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Sep.2019

Sa protestima đaka i drugih aktivista na ostrvima Pacifika i u Australiji počela je današnja svetska akcija protiv klimatskih promena, tokom koje će biti brojni skupovi širom sveta...Akcije za klimu počeli su na pacifičkim ostrvima Vanuatuu, na Solomonskim ostrvima, na Kiribatiju, koja su na prvoj...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

"NAŠA PLANETA UMIRE" Stotine hiljada ljudi i dece u globalnom protestu zbog KLIMATSKIH PROMENA (FOTO,VIDEO)

Izvor: Blic, 20.Sep.2019

Stotine hiljada demonstranata, među kojima najviše ima dece i mladih, okupilo se na protestima širom sveta, na dan globalnih demonstracija u kojima se zahteva akcija za zaštitu planete od klimatskih promena, a uoči zasedanja Generalne skupštine UN u Njujorku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.