Izvor: Blic, 23.Jan.2021, 13:07

POBUNA U RUSIJI Pristalice Navaljnog na ulicama širom zemlje, policija tuče i hapsi, čuju se povici "Putin je lažov" (FOTO, VIDEO)

Širom Rusije demonstranti su danas izašlići na ulice u znak podrške opozicionaru Alekseju Navaljnom koji je uhapšen po povratku u zemlju. Masovni skupovi, koje policija nije odobrila, jutros su počeli u istočnim delovima zemlje, a okupljanja su počela i u Moskvi i drugim većim gradovima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Maltretiranje deteta, juriš na demonstrante, razbijanje kordona: Ovo su NAJDRAMATIČNIJI PRIZORI protesta u Rusiji (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 23.Jan.2021

Širom Rusije danas su organizovani protesti podrške opozicionom lideru Alekseju Navaljnom koji je uhapšen 17. januara po povratku iz Nemačke gde se mesecila oporavljao od pokušaja trovanja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.