Izvor: Blic, 24.Sep.2021, 11:29

"PLAKALI SU I LEKARI I SESTRE, SVI" Dr Perišić o smrti porodilje (23) u Nišu: "Bila je potpuno zdrava pre nego što se zarazila koronom, nažalost nije bila vakcinisana"

Direktor Univerzitetsko kliničkog centra u Nišu prof. dr Zoran Perišić rekao je za „Blic“ da je medicinsko osoblje ove zdravstvene ustanove učinilo sve da spase život porodilji staroj 23 godine iz Pirotskog okruga koja je jutros preminula i da je uz svu postojeću terapiju ona dobila i krvnu plazmu rekovalescenata.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GINEKOLOG NAKON SMRTI PORODILJE U NIŠU: Najbolje je primiti vakcinu u ovom periodu trudnoće

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2021

Ginekolog prof. dr Ana Mitrović kaže, povodom smrti porodilje od 23 godine u UKC Niš, da se nažalost još jedan život ugasio kao posledica infekcije koronom u trudnoći...- Još jedna mlada žena nije preživela tešku kliničku sliku korone. Svetske preporuke, a i moje lično, su da se trudnice...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.