Ovo je najskuplje krstarenje na svetu

Izvor: Vesti-online.com, 06.Mar.2012, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je najskuplje krstarenje na svetu

Krstarenje samo za one sa dubokim džepom organizuje britanska turistička kompanija "Siks star", po ceni od milion funti za dve osobe.

Nebitno je odakle putnici polaze, po njih na kućnu adresu dolazi specijalno opremljeni helikopter, koji ih prebacuje do Londona odakle čarter letom idu u Los Anđeles i ukrcavaju se na luksuzni brod "Srebrni šapat".

U apartmanima na brodu očekuje ih lični batler koji će brinuti o svim njihovim potrebama, a o tome koliko osoblje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << "Siks stara" misli na goste govori i činjenica da čak i jastuci na krevetima nisu "obični", već gosti biraju između devet ponuđenih vrsta.

Brod zatim putuje kroz 28 zemalja, i obilazi destinacije kao što su Francuska, Novi Zeland, Mauricijus, Barbados i mnoge druge. Putovanje traje neverovatnih 124 dana, a u "Siks staru" ističu da je ovo najpoželjnije krstarenje na svetu.

Po ceni od pola miliona funti po čoveku, ne sumnjamo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.