Izvor: Blic, 28.Feb.2021, 18:14

"Od početka ratova Đole je pisao i pevao drugačije, a nama su i one stare odjednom drugačije zvučale. Čak su nam i one najvickastije bile kao balade. Šta im vredi što su iste kad su naše duše preplašene"

Da odmah progovorimo o jednoj dežurnoj temi novosadskog palanačkog mudrovanja, koja je naravno i ranije bila najmanje važna, sad je u ovom trenutku baš i potpuno deplasirana, pa i nevaspitana i gruba. A to je: da li je Novi Sad voleo Đoleta Balaševića? Naravno da ga je voleo, više nego što je Đole mislio pa i tvrdio, a mnogo manje nego što je zaslužio. Nije se to videlo samo na ovom ispraćaju, dobronamerni i upućeni su to gledali, slušali i znali – decenijama.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.