Izvor: Blic, 07.Jun.2020, 22:10

HAOS U TITELU Veljko Ražnatović završio u policiji, izbio opšti metež sa lokalnim momcima ispred Bogdanine kuće

Nakon što se pojavila informacija da je ispred porodične kuće Rodića u Titelu nastao haos kada se nekoliko meštana sukobilo sa Veljkom Ražnatovićem, njegov advokat otkrio je da je on samo želeo da zaštiti svoju porodicu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) OVO JE KUĆA ISPRED KOJE SE DOGODIO HAOS U TITELU Veljko Ražnatović ovde živi sa Bogdanom i bebom, pogledajte FOTOGRAFIJE

Izvor: Blic, 07.Jun.2020

Ispred porodičnog doma Rodića u Titelu danas je nastao haos kada se nekoliko meštana sukobilo sa Veljkom Ražnatovićem, a njegov advokat je posle toga izneo u javnost da je on želeo da zaštiti svoju porodicu, te je zamolio meštane da budu tiši zbog bebe koja spava u kući.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.