Izvor: Blic, 25.Feb.2020, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSTALO MU JOŠ 7 DANA "ROBIJE", A ON OTIŠAO Trojica “prekršajaca” se udaljili iz poluotvorenog dela zatvora koji čuvari zovu "VRTIĆ"

Trojica prekršajno kažnjenih osuđenika udaljili su se juče iz poluotvorenog dela Kazneno – popravnog zavoda u Nišu, potvrđeno je “Blicu” u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija. U ovoj instituciji, ističu da se ne radi o bekstvu nego o udaljenju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trojica prekršajaca se udaljila iz zatvora u Nišu, jedan bio osuđen na sedam dana

Izvor: Radio 021, 25.Feb.2020

Trojica prekršajno kažnjenih osuđenika udaljili su se juče iz poluotvorenog dela Kazneno-popravnog zavoda u Nišu...Ovo je potvrđeno i Blicu i Novostima u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija. U ovoj instituciji ističu da se ne radi o bekstvu nego o udaljenju..."Nije reč o bekstvu kako su...

Nastavak na Radio 021...

Trojica “prekršajaca” odšetala iz niškog zatvora

Izvor: JužneVesti.com, 25.Feb.2020

Muškarci osuđeni na prekršajne kazne pobegli su juče iz Kazneno-popravnog zavoda u Nišu. Iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija potvrđuju da je ova trojka samovoljno napustila zatvor, ali tvrde da se ne radi o bekstvu već o udaljavanju.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.