Izvor: Blic, 24.Okt.2021, 19:21

"ODVEZAO ME JE VAN GRADA I TUKAO RUKAMA I NOGAMA" Potresno svedočenje Snajperove devojke: Roditeljima nisam smela da kažem, PRETIO MI JE DA ĆE IH UBITI

Slobodan Milutinović odvezao me je van grada. Molila sam ga da me vrati kući, ali to nije želeo. Udarao me je i rukama i nogama po celom telu. U jednom trenutku uspela sam da mu pobegnem i vratim se kući. Roditeljima ništa nisam smela da kažem jer sam se plašila za njihov život. Slobodan mi je pretio... - ovako je U. J. pre nekoliko dana svedočila u policiji u Novom Sadu protiv Slobodana Milutinovića Snajpera. Ovo je druga krivična prijava protiv kriminalca iz Novog Sada koji u svom dosijeu ima 15 krivičnih prijava!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.