Sastanak predsednika Srbije i ministra spoljnih poslova Nepala: Vučić se sastao sa Narajanom Khadkom

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2021, 13:10

Sastanak predsednika Srbije i ministra spoljnih poslova Nepala: Vučić se sastao sa Narajanom Khadkom

Podsećamo, manifestacija koja se održava povodom 60 godina od osnivanja Pokreta nesvrstanih jedan je od najvažnijih političkih skupova u svetu

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ministrom spoljnih poslova Nepala Narajanom Khadkom.

, a uprkos pandemiji virusa korona u naš glavni grad dolaze mnogi predsednici, premijeri i šefovi diplomatije zemalja iz celog sveta.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Oko izuzetno značajnog skupa angažovao se i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, na čiju ideju i inicijativu se i održava ova konferencija. U Srbiju će doći više od 100 delegacija iz 50 zemalja sveta. Nabrajajući najviše zvaničnike sa svih kontinenata, od Indije, Irana, Indonezije, preko Evrope, do Afrike, Kariba, predsednik je juče istakao da je reč o veoma važnim zemljama za nas:

- Srbija ne može da napravi nameštaj jeftiniji od "Ikee", ali sa našim prijateljima iz afričkog i arapskog sveta, pa i iz Azije, možemo bezbroj stvari da napravimo. Pozivam da svi zajedno pokažemo poštovanje za naše goste iz 105 zemalja, da pokažemo gostoprimstvo Beograda i Srbije.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OBELEŽAVANJE 60 GODINA OD SAMITA NESVRSTANIH Vučić se sastao s Lavrovim, stigao i predsednik Gane

Izvor: Blic, 10.Okt.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras u predsedništvu Srbije sa ministrom spoljnih poslova Rusije Sergejem Lavrovim, koji je neposredno pre sastanka stigao u Srbiju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.