Izvor: Blic, 28.Feb.2021, 10:08

O Draganovom životu priča Srbija: "Imao sam 17 godina kada je počela psihoza. Zaustavio sam saobraćaj na Terazijama. Tako je počelo"

Kada za nekoga kažemo da je hrabar, obično se pomisli na njegovu neustrašivost u svakoj situaciji, a Dragan Jugović, pedesetogodišnjak iz Beograda pravi je primer da heroji ne moraju da nose plašt ili da uskaču u požar da bi spasili ljudski život.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Zažmurio sam - i krenuo preko Terazija. Tako je sve počelo" Dragan je imao 17 godina kada je počela njegova borba s psihozom

Izvor: Blic, 28.Feb.2021

Kada za nekoga kažemo da je hrabar, obično se pomisli na njegovu neustrašivost u svakoj situaciji. Dokaz da heroji ne moraju da nose plašt ili da ne moraju da uskaču u požar da bi spasli ljudski život je Dragan Jugović, pedesetogodišnjak iz Beograda.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.