Niko više ne čita turističke vodiče, evo šta je sada u modi!

Izvor: Vesti-online.com, 14.Avg.2018, 05:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niko više ne čita turističke vodiče, evo šta je sada u modi!

Strani posetioci se u velikoj meri odlučuju da umesto vodiča, koriste jednu od najpopularnijih aplikacija na svetu - Instagram.

Turizam u Japanu cveta, uz pomoć novog fenomena koji oblikuje turističku potražnju destinacija u ovoj zemlji.

Instagram kao platforma za deljenje fotografija, u vlasništvu Facebook-a, korisnici pretražuju kada treba da odaberu kafe, restoran, hotel, ali i turističke atrakcije koje izgledaju dovoljno dobro na fotografijama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Aplikacija je posebno popularna kod ljudi koji biraju nekomercijalne destinacije. Nagato, gradić u južnom delu ostrva Honšu, prošle godine je zabeležio više od milion stranih poseta, i protekle tri godine ima konstantan rast broja turista. Nakon što je CNN uvrstio ovaj grad među "31 najlepšu destinaciju Japana", fotografije lokalnog hrama su preplavile Instagram.

Keiichi (@kei.deburin)

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.