Izvor: Blic, 04.Mar.2021, 07:36

"Nema veze što je saobraćajna nesreća, ON JE ZA NAS UBICA" Porodice nastradalih razočarane kolika je maksimalna kazna za BAHATOG VOZAČA "AUDIJA SMRTI"

"Osam godina je premalo, trebalo bi da mu se sudi za ubistvo jer je on ubio dvoje ljudi koji su normalno išli trotorom. Nema veze što je to saobraćajna nesreća, on je za nas ubica".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Nema veze što je saobraćajna nesreća, on je za nas ubica" Porodice nastradalih traže maksimalnu kaznu za vozača "AUDIJA SMRTI"

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2021

Ljiljana kaže da njen unuk i drugi poginuli pešak nisu bili učesnici u saobraćaju te da zato ne bi vozaču trebalo suditi za saobraćajno krivično delo, za koje se može izreći maksimalno osam godina zatvora, nego za ubistvo...Osam godina je premalo, trebalo bi da mu se sudi za ubistvo jer je on...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.