Izvor: Blic, 24.Sep.2020, 19:00

"Nedaleko od Bele kuće u zgradi Stejt departmenta nalazile su se stolice“Made in Yugoslavia”. Bile su jedan od naših najprodavanijih proizvoda u SAD"

Često je poziciju za razgovor na domaćem terenu Milo Đukanović zauzimao u stolici prenaglašenih dimenzija, gotovo tronu. Gost ispod nivoa pogleda. Iz suterena su ga gledali kao u čarobni pasulj... Ne pamtim manju stolicu od one u kojoj je sedeo Juka Prazina dajući izjavu američkoj TV stanici. Bila je to stoličica u jednom od sarajevskih vrtića. Priština po svaku cenu želi da dođe do druge, nešto veće stolice, one u UN. Nedaleko od Bele kuće u zgradi Stejt departmenta nalazile su se drvene stolice “Made in Yugoslavia”. Verovatno su rashodovane - kao i država. Jedan od naših najprodavanijih proizvoda u SAD bile su teške, od punog drveta, “Šipadove” stolice.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.