Izvor: Blic, 08.Mar.2021, 13:47

Nastavlja se suđenje Babićevom vozaču: Danas završne reči za nesreću na naplatnoj rampi kod Doljevca

Davanjem završne reči, danas pred Osnovnim sudom u Nišu nastavlja se suđenje Dejanu Stanojeviću (36), vozaču bivšeg direktora preduzeća "Koridori Srbije" Zorana Babića, koji se tereti za tešku saobraćajnu nezgodu 31. januara 2019. na naplatnoj rampi kod Doljevca u kojoj je poginula Stanika Gligorijević (52) iz Debelice kod Knjaževca, a četiri osobe su povređene teže i lakše.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez završnih reči u suđenju za nesreću u Doljevcu - svedoci policajci se nisu pojavili, saslušan veštak

Izvor: JužneVesti.com, 08.Mar.2021

Ni na današnjem glavnom pretresu suđenja vozaču Zorana Babića za nesreću na naplatnoj rampi kod Doljevca nisu se čule završne reči, jer se policajci koji su svedoci nisu pojavili, pa je sve odloženo za 20. april. Saslušan je saobraćajni veštak koji je rekao da su ekspertizu radili na osnovu...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.