Izvor: Blic, 20.Jan.2019, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon seks-afere, novi problemi za NAJBOGATIJEG čoveka na svetu: Sklanjajte to sa sajta MOMENTALNO, sramotite ceo naš narod (FOTO)

Kambodža je zatražila od sajta za kupovinu preko interneta Amazon da prestane sa prodajom navlaka za wc daske, kupatilskim prostirkama, kao i ostalim priborom sanitarija sa slikama kambodžanske zastave i angkorških hramova tvrdeći da to šteti ugledu zemlje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kambodža poručila Amazonu: Prestanite da prodajete WC navlake s našom zastavom

Izvor: Radio 021, 20.Jan.2019

Kambodža je zatražila da internetski maloprodajni div Amazon prestane da prodaje navlake za toalet daske, prostirke i ostali pribor za kupatila sa slikama kambodžanske zastave i angkorških hramova, tvrdeći da to šteti ugledu zemlje, rekli su lokalni mediji...Kambodžanski ambasador u SAD-u Čum...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.