Izvor: Blic, 20.Sep.2019, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveće Youtube zvezde regiona slave 5. rođendan Balkan Tube Festa uz spektakularne Viber stikere

Uzrečice i slogani Bake Praseta, Čode, Andrije Jo, Lee Stanković i drugih influensera već su postale njihov lični potpis i deo svakodnevne komunikacije stotina hiljada njihovih pratilaca na netu. Zato je i bilo potpuno logično pretočiti im likove i najčešće korišćene izraze u originalne Viber stikere. Od sada će njihovi obožavaoci moći da “pojačaju” svoje postove na društvenim mrežama i učine svakodnevnu komunikaciju još zanimljivijom i neposrednijom na omiljenoj aplikaciji za razmenu poruku na ovim prostorima.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Balkan Tube Fest fanovima YouTube zvezda poklanja spektakularne Viber stikere

Izvor: NovaEnergija.net, 20.Sep.2019

U susret rođendanskom 5. beogradskom izdanju, Balkan Tube Fest lansirao je svoj prvi besplatni stiker paket na Viberu inspirisan najvećim YouTube zvezdama regiona.. Uzrečice i slogani Bake Praseta, Čode, Andrije Jo, Lee Stanković i drugih influensera već su postale njihov lični potpis i deo svakodnevne...

Nastavak na NovaEnergija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.