Najposećenija destinacija u Srbiji ove godine

Izvor: Vesti-online.com, 02.Sep.2018, 04:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najposećenija destinacija u Srbiji ove godine

Evo koje mesto u Srbiji je za prvih šest meseci ove godine imalo najveću posetu...

Prema statističkim podacima Turističke organizacije Srbije, Zlatibor je u prvoj polovini godine zabeležio porast od devet odsto u odnosu na isti period ranije, kada su u pitanju noćenja domaćih turista, što ga čini destinacijom broj jedan u Srbiji, saopstila je Turistička organizacija Zlatibor.

Zlatibor je zabeležio i porast broja noćenja stranih turista od 12 odsto u odnosu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na prvu polovinu prošle godine.

Velika posećenost planinskog centra koji proslavlja 125 godina turističkog razvoja očekuje se i u narednom periodu, a za sve goste "zlatne planine" pripremljen je bogat program kulturnog leta, mnoštvo atrakcija i zabavnih sadržaja, navedeno je u saopštenju

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.