Izvor: Blic, 13.Jul.2020, 15:03

NOVAKOVIĆ BURSAĆ O BUDŽETU "Nadam se će se partneri iz FBiH, pre svih SDA, napokon opredeliti da poštuju dogovoreno"

Predsedavajuća Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Snježana Novaković Bursać rekla je Srni da veruje da će budžet BiH u ovom domu biti usvojen u prvom čitanju u sredu, 15. jula, ali je istakla da je konačno usvajanje ovog važnog dokumenta još daleko jer partneri iz Federacije BiH, pre svih SDA, ne poštuju dogovoreno.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Usvajanje budžeta daleko jer partneri iz FBiH ne poštuju dogovor"

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jul.2020

SARAJEVO - Predsjedavajuća Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Snježana Novaković Bursać rekla je Srni da vjeruje da će budžet BiH u ovom domu biti usvojen u prvom čitanju u srijedu, 15. jula, ali je istakla da je konačno usvajanje ovog važnog dokumenta još daleko jer...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.