Izvor: Blic, 01.Dec.2022, 13:07

"NISAM BIO PLAĆEN ZA UBISTVA" Lalić govorio o tome kako je postao član grupe Velje Nevolje, pomenuo i Zvicera: "Miljković je manipulisao"

Srđan Lalić, poznatiji kao "nasmejani koljač" na današnjem ročištu ozloglašenom klanu govorio je o nastanku ove kriminalne grupe, ali i na koji način je postao njen član. Kako je ukazao da je do toga došlo kada je ubijenom Aleksandru Stankoviću poznatom kao Sale Mutavi i Velji Nevolji obezbedio jedan plac.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NAPOKON OTKRIVENE FINANSIJE KLANA! Evo koliko para su članovi dobijali za surove likvidacije - i sudija U ŠOKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2022

Srđan Lalić, poznatiji kao "nasmejani Veljin koljač" na današnjem ročištu ozloglašenom klanu govorio je o nastanku ove kriminalne grupe, ali i na koji način je postao njen član. Kako je ukazao da je do toga došlo kada je ubijenom Aleksandru Stankoviću poznatom kao Sale Mutavi i Velji Nevolji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.