Izvor: Blic, 25.Sep.2019, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESTANAK I SMRT POD VELOM MISTERIJE Mlada Kineskinja došla je u Srbiju i posle nekoliko dana izgubio joj se svaki trag, a sada je u šumi zatečen JEZIV PRIZOR

Kineska državljanka Zhu Xinyue (22) u julu ove godine nestala je u Srbiji. Policija i nekoliko državljana Kine mesecima su tragali za njom, a onda je telo mlađe ženske osobe pronađeno obešeno o drvo u provalili na Tari. Sumnja se da je u pitanju upravo mlada Kineskinja koja je u Srbiju letos došla turistički, međutim to tek treba da potvrdi obdukcija koja će hitno biti urađena. Do tad ostaje pitanje - da li je mlada Kineskinja digla ruku na sebe ili se u Nacionalnom parku Tara dogodio zločin?

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.