Izvor: Blic, 22.Okt.2020, 19:48

NEMI KRICI Potresne slike iz psihijatrijskih bolnica u Srbiji i BiH za vreme sankcija 90-ih, nakon kojih je i autoru fotografija POZLILO

Izveštavajući s ratišta od Slovenije preko Hrvatske do Bosne krvavih i nesrećnih devedesetih, nagledao se Miloš Cvetković Cvele, fotoreporter „Blica“, ratnih dejstava, mrtvih vojnika i civila, kolona izbeglih, uništenih kuća, razorenih gradova i spaljenih sela... Svih strahota koje u čoveku ostave traume. A dve najveće svoje Miloš ne nosi s poprišta bitka i stratišta već s mesta na kojima su svi bili živi, ali samo poneko zdrav – iz psihijatrijskih bolnica.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.