Izvor: Blic, 07.Maj.2022, 14:02

"NE ŽELIM DA SEDIM PORED INVALIDA" Taksista u Nišu nije želeo da preveze ženu u kolicima: "Nisam znao kako majci da objasnim ŠTA JE SKRIVILA ŠTO JE DRUGAČIJA"

Majku koja više od 35 godina boluje od multipleks skleroze i koja je više od 10 godina nepokretna i vezana za kolica, odveo sam kod lekara. Nakon obavljenih pregleda pozvao sam taksi-vozilo i stajao sa bratom i lekarima ispred klinike, dok je majka sedela u kolicima. Mlad vozač zaustavio je vozilo, pogledao kroz prozor auta i rekao:"Ona ne moze da sedi na prednjem sedištu", počinje priču za "Blic" V.S. iz Niša, koji je doživeo neprijatno iskustvo sa taksistom, koji nije želeo da poveze njegovu majku.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.