Izvor: Blic, 28.Maj.2022, 17:21

"NE MOGU MUŠTERIJAMA DA KAŽEM CENU, A ŠEĆER SAM POZAJMILA" Anita pravi razne poslastice, ali evo kako je nestašica i skok cena poremetilo njen mali biznis

Manje poslastičarske radnje ili oni kojima proizvodnja torti i kolača predstavlja dodatni izvor prihoda trenutno muku muče zbog povećanja cena materijala koje koriste za izradu raznih poslastica. To je za "Blic" potvrdila Novosađanka Anita koja godinama pravi torte i kolače za dečije rođendane i druge manje proslave a koja kaže da je trenutno obustavila "proizvodnju" jer ne zna prosto koliko da naplati mušterijama napravljene poslastice.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.