Izvor: Blic, 26.Jun.2022, 01:53

"NE DAJU NAM KOFERE, KAŽU NAM DA IDEMO U HOTEL" Doktori Dragan i Dejan među zarobljenim lekarima na aerodromu u Frankfurtu: Nude nam let u TEK U PONEDELJAK

"Ovi je nečuveno. Ne daju nam kofere, nemamo svoje stvari kod sebe. Kažu nam da idemo u hotel. Sve je već bukirano, ne možemo ni smestaj da nađemo". Ovako za "Blic" pričaju srpski lekari dr Dragan Stajić i dr Dejan Dimitrijević, jedni od oko 100 ginekologa i ortopeda iz naše zemlje, koji su zarobljeni na aerodromu u Frankfurtu pošto im je otkazan let za Beograd.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dr Aničić čeka na let za Beograd od sinoć: "Nemamo nikakvu potvrdu, oni ne rešavaju problem"

Izvor: B92, 26.Jun.2022

Na pitanje da li imaju biko kakvu informaciju o tome kada će dobiti let do Beograda, Aničić je vrlo jasno naglasio da se još uvek ništa ne zna.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.