Izvor: Blic, 12.Jun.2019, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mondoloni: Beograd je među 48 najinovativnijih gradova sveta

Značaj i potencijal saradnje Francuske i Srbije u oblasti digitalnih tehnologija i inovacija potvrđuje i beogradska "Frenč teh" zajednica, koja postoji još samo u 47 najinovativnijih gradova sveta, izjavio je danas ambasador Frederik Mondoloni na sastanku sa ministrom za inovacije Nenadom Popovićem.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Beograd jedan od 48 najinovativnijih gradova sveta"

Izvor: B92, 13.Jun.2019, 18:53

Beograd -- Značaj i potencijal saradnje Francuske i Srbije u oblasti digitalnih tehnologija i inovacija potvrđuje i beogradska Frenč teh zajednica...Ona postoji još samo u 47 najinovativnijih gradova sveta. To je izjavio ambasador Francuske u Srbiji Frederik Mondoloni na sastanku sa ministrom za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.