Izvor: Blic, 20.Okt.2021, 11:45

Milutin više od 30 godina nije okusio svežu hranu: Hleb mu je najdraži kad je buđav, jabuke kad su trule, a pasulj najbolji šmek ima kad prokisne

Dok kod većine nas ostaci hrane posle ručka ili nakon jednog do dva dana završe u kantama za smeće, jedan stanovnik zaseoka Ostenjak nedaleko od Osečine upravo se time hrani. Već tri decenije Milutin Prokić jede samo trule jabuke, buđav hleb i prokisao pasulj ili čorbu, jer mu tako prija.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.