Izvor: Blic, 24.Maj.2020, 20:01

Milica Pavlović se 10 godina nije čula sa majkom: Istina o odnosu sa njenim roditeljima i kome duguje sav svoj uspeh

Jedan od naših najgledanijih emisija "Blic poligraf" bila je ona kada smo ugostili pevačicu Milicu Pavlović. Milica je pristala da sedne u našu stolicu i proverimo da li govori istinu. Šta je sve nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" otkrila i koliko puta je slagala saznajte u nastavku. (Da biste pogledali video prilog, potrebno je da se pretplatite na neki od "Blic premium" paketa)
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zatvorili su ga na 28 godina, pokušavali da ga ubiju, a on ih je sve PORAZIO: Kako je sin PLEMENSKOG POGLAVICE zadivio svet (VIDEO)

Izvor: Blic, 25.Maj.2020, 11:51

Da li znate kompletnu priči o Nelsonu Mandeli, prvom demokratski izabranom predsedniku Južne Afrike i prvom crncu koji je obavljao ovu funkciju? (Da biste pogledali video, potrebno je da se pretplatite na neki od "Blic premium" paketa)

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.