Izvor: Blic, 18.Avg.2020, 06:02

Marko je išao da planinari u Kuršumliju, a od prizora koji je video ZASTALA MU JE KNEDLA U GRLU: Stojim, gledam - cela porodica sa sve detetom ULAZI U ŠUMU, a trošni dom pravi je šok

Upaliti svetlo, istuširati se toplom vodom iz bojlera, gledati televizor, igrati igrice na kompjuteru, praviti selfije sa drugaricama ili gledati seriju sa roditeljima, za jednu devojčicu i njenu majku i oca je samo kilometrima dalek san. Umesto toga, trošna stara kuća, voda koja u domaćinstvo dolazi iz potoka i težak rad sva tri člana porodice u šumi, svakodnevica je porodice koja živi u jednom kuršumlijskom selu, koju je slučajno tokom boravka u prirodi upoznao Marko Jovanović, momak iz Niša.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.